Seguretat Informàtica

T’ajudem a protegir els teus sistemes i a establir protocols de resposta i recuperació davant d’incidents

backups

Gestió de còpies de seguretat

Portem a terme la planificació, excussió, i la supervisió del pla de còpies de seguretat per garantir la «resiliència» de la teva empresa.

Realitzem backups amb l’objectiu de restaurar les dades copiades del sistema informàtic després d’un incident o per tal de restaurar fitxers que s’hagin esborrat accidentalment o s’hagin corromput.

Auditories de seguretat

Les auditories de seguretat ens permeten conèixer quina és la situació exacta dels teus actius informàtics pel que fa a protecció, control i mesures de seguretat, en el moment de la seva realització.

Identifiquem, enumerem i descrivim les vulnerabilitats que podrien aparèixer en les estacions de treball, xarxes de comunicació o servidors de la teva empresa. Per tal que, un cop obtinguts els resultats, puguem establir mesures preventives de reforç i/o corregir errors.

Auditoria-seguretat
Recovery

Resposta davant d'incendis i disaster recovery

Recuperem les dades i funcionalitats davant la interrupció d’un sistema ja sigui per causes d’incendis, robatoris, errors humans, caigudes en el subministrament elèctric, errors en el sistema, etc. El nostre pla de contingència inclou protocols d’actuació i les metodologies a aplicar en cas que es produeixi la suspensió del sistema informàtic de la teva empresa.

A Re7systems treballem per tornar a posar en marxa els processos crítics de la teva empresa en el menor temps possible. D’aquesta manera, minimitzem l’impacte produït pel desastre per tal que puguis tornar a operar amb normalitat.

Convertim idees en projectes digitals

Separador-linia

Missió

Oferir solucions personalitzades, creatives i resolutives, orientades sempre a millorar l’eficiència del client.

Visió

Ser considerats l’empresa aliada dels nostres clients, oferint solucions i serveis de qualitat que superin les seves expectatives.

Valors

Transparència, sinceritat, qualitat, competitivitat, adaptabilitat, i professionalitat són els valors que ens defineixen.

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Estigues al dia de totes les nostres notícies.