Desenvolupament i Programació

Abordem els teus reptes amb solucions específiques, desenvolupaments a mida i integracions amb tercers

Pàgines Web

Per tal d’aconseguir una pàgina web o botiga online única i adaptada a les necessitats dels nostres clients, realitzem un estudi de l’usuari potencial amb l’objectiu de conèixer què necessita, què valora, i quines són les seves habilitats i limitacions.

Abans de programar el web a través de diferents tecnologies, creem wireframes: esquemes que ens ajudaran a construir l’arquitectura del web i a distribuir el contingut de cada una de les seccions. Un cop els wireframes estan aprovats, dissenyem els mockups, prototips que mostren quin serà el resultat final de la pàgina.

Re7systems proporciona un servei d’allotjament complet que permet que el teu web estigui 100% protegit i tingui un rendiment òptim.

També ens encarreguem del manteniment general del site, de comptar amb una migració segura, de prevenir ciberatacs, de realitzar còpies de seguretat diàries i de registrar els dominis.
Un cop definit el disseny del teu web, serà el moment de començar a programar-lo. Gràcies als nostres coneixements i experiència, aconseguiràs una pàgina web funcional i adaptada a tots els dispositius mòbils. Així doncs, gaudiràs d’un site atractiu que et permetrà convertir els visitants en clients potencials.

PaginesWeb-01
Desenvolupament-mida

Desenvolupament a mida

A Re7system desenvolupem software a mida. Abarquem totes les fases: estudi del projecte, disseny i arquitectura, desenvolupament, fase de Prova, posada en marxa i suport tècnic.

Utilitzem les últimes tecnologies per poder adaptar-nos a cada projecte i a les necessitats del client. Per tal que sigui el software el que s’adapti a les teves necessitats i no al revés, realitzem una anàlisi en el qual s’estudien els processos de l’empresa i es determina com intervindrà el nou sistema en aquests processos. Tot i això, sempre estem oberts a repensar els processos i millorar-los per tal de poder-nos adaptar qualsevol canvi o novetat.

Integracions de serveis

A Re7systems comptem amb una amplia experiència desenvolupant integracions amb diverses tecnologies i productes.
Tens les factures a SAGE ERP però vols enviar mails des del teu Sugar CRM? Nosaltres desenvoluparem una solució per integrar i sincronitzar els contactes de l’ERP amb la base de dades del CRM.
Així doncs, trobem la manera més eficaç per integrar els teus sistemes sigui quina sigui la teva situació.

Integracions-Serveis

Convertim idees en projectes digitals

Separador-linia

Missió

Oferir solucions personalitzades, creatives i resolutives, orientades sempre a millorar l’eficiència del client.

Visió

Ser considerats l’empresa aliada dels nostres clients, oferint solucions i serveis de qualitat que superin les seves expectatives.

Valors

Transparència, sinceritat, qualitat, competitivitat, adaptabilitat, i professionalitat són els valors que ens defineixen.

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Estigues al dia de totes les nostres notícies.