La digitalització de les empreses ha donat peu a què molts negocis vulguin desenvolupar el seu propi software, és a dir, una aplicació o programa totalment personalitzat que s’ajusti a la seva activitat i necessitats professionals.

Els softwares fets a mida són com vestits de confecció, és a dir, encaixen perfectament amb els requeriments dels clients per tal que puguin prendre el control de les seves pròpies operacions i gestionar, així, la seva activitat. Per a fer-ho possible, cal seguir una sèrie de passos:

  1. Anàlisi inicial per entendre què necessita el client
  2. Disseny i programació del software
  3. Instal·lació del software
  4. Formació dels usuaris i usuàries
  1. Correcció de possibles errors
  2. Manteniment tècnic
  3. Controls periòdics de qualitat

Aquests programes adaptats aporten diversos beneficis a les empreses:

Estalvi de costos

Els softwares fets a mida suposen un estalvi de costos a mitjà i llarg termini. Molts programes i aplicacions predissenyades obliguen a comprar i a actualitzar llicències, o bé a pagar per productes que necessites i no estan inclosos al paquet inicial. En altres ocasions, ofereixen funcionalitats que probablement no són indispensables i que has de pagar de totes maneres.

Flexibilitat

Quan compres un software estàndard no tens cap control sobre el programa, per tant, no el pots adaptar o ajustar a les teves necessitats. Quan en crees un de personalitzat, et beneficies d’un manteniment constant, i també tens l’oportunitat d’implementar millores a mesura que creixen les necessitats de l’empresa o canvia la seva estructura. Un altre aspecte molt important a tenir en compte, és el fet que quan s’utilitza un software comercial, els processos dels negocis són els que s’han d’adaptar al software, quan aquesta eina és la que s’hauria d’ajustar al funcionament de les empreses.

Així doncs, un software personalitzat et permet gaudir d’una major flexibilitat.

Integració

Els programes fets a mida són la millor opció en cas que la teva empresa necessiti integrar diverses aplicacions en una de sola. Personalitzar el software permet integrar perfectament múltiples processos des de l’inici, i, per tant, gaudir d’un sistema intern més eficient i eficaç.

Soporte

Quan crees un software personalitzat, comptes amb un equip de suport tècnic fiable i disposat a donar-te suport quan més et calgui. Així doncs, si et sorgeixen problemes, es poden resoldre de manera senzilla, ràpida i eficient. Això suposa una gran diferència respecte al software predissenyat.

En resum, un programa o aplicació feta a mida és una alternativa que aporta grans avantatges a les empreses, especialment si comptes amb un soci tecnològic com Re7systems. Com a proveïdors de programari amb anys d’experiència, ens hem convertit en una peça clau en el procés de digitalització de les empreses.

Re7Systems
Categorías: General

0 commentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *