Externalitzar alguns recursos de l’empresa ajuda a millorar-ne el rendiment. L’externalització de les xarxes n’és un bon exemple.

Cada vegada és més comú el fet que les empreses externalitzin els seus departaments a tercers.  Quan se subcontracta a una empresa, aquestes àrees queden en mans de professionals externs que s’encarreguen de gestionar-les. Un dels beneficis més importants i coneguts d’aquesta externalització, és la disminució de costos, ja que l’empresa pot adaptar-se a les seves necessitats. A més, amb el fet d’externalitzar alguns dels seus serveis, la majoria d’empreses augmenten la seva productivitat i eficiència. L’administració de xarxes és una de les moltes possibilitats i aspectes que pot externalitzar una empresa. L’administració de xarxes s’entén com a diverses feines que desenvolupen els professionals IT en una xarxa informàtica. Generalment tenen l’objectiu de fer més eficient els serveis de la xarxa, garantint la disponibilitat i la qualitat que espera el client final. 

En aquesta administració de xarxes hi estan involucrades les persones, el software i el hardware. Les persones són els professionals que garanteixen un servei continuat al client. El conjunt d’eines de gestió de xarxes formen part dels softwares i, el hardware es relaciona amb els dispositius que s’utlilitzen per poder administrar la xarxa. 

Externalització de Re7Systems

Les connexions en xarxa són una part fonamental del teu negoci. La teva empresa necessita connectivitat als diversos equips per poder dur a terme l’activitat que pertoca. Sovint, utilitzem aquests sistemes de connexió per compartir recursos de l’empresa o per moure informació sostenible. A Re7Systems oferim l’administració de les teves xarxes. Segmentem i aïllem el tràfic de la teva xarxa i gestionem routers, switchs i punts d’accés wifi perquè l’entorn de la teva empresa sigui segura. També configurem els túnels VPN amb xifrat punt-a-punt per crear un entorn de teletreball i connexions entre tots els dispositius. Amb tot això, també et podem ajudar amb la gestió i el manteniment dels recursos informàtics i amb la virtualització dels sistemes. D’aquesta manera tu podràs dedicar-te plenament al rendiment del teu negoci. 

Categorías: General

0 commentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *