IT Outsourcing

Gestionem la teva infraestructura perquè tu puguis dedicar tot el teu temps a allò que realment importa, el teu negoci

Gestió i manteniment de sistemes

Sabem que el més important és la continuïtat del negoci. És per això, que la seguretat i el manteniment dels recursos informàtics s’ha convertit en una peça essencial.

És important que la gestió dels mateixos la dugui a terme un equip especialitzat que implementi les solucions que necessita el teu negoci. Externalitzant la gestió aconseguiràs reduir costos i minimitzar els riscos millorant així l’eficiència del negoci.

Som el teu partner digital, analitzem i ens adaptem a les teves necessitats. Actuem com un departament més de la teva empresa que et permetrà traslladar la gestió del teu parc tecnològic i les teves incidències a un equip professional a la teva disposició.

Busquem solucions que aporten valor, parlem amb els teus proveïdors de serveis i formem a l’equip sense la necessitat de tenir un departament intern.

Pictograma sistemes
Pictograma xarxa

Administració de xarxes

Les connexions en xarxa actualment són una part fonamental dels negocis. Necessitem connectivitat als equips per poder dur a terme la nostra activitat i sovint utilitzem aquests sistemes de connexió per compartir recursos de l’empresa o per moure informació sensible.

Segmentem i aïllem el tràfic de la teva xarxa en funció de les necessitats de cada usuari o dispositiu, gestionem routers, switchs i punts d’accés wifi per crear un entorn segur.

Administrem zones WIFI per clients i/o convidats independitzant les seves connexions dels recursos interns del negoci.

Configurem túnels VPN amb xifrats punt-a-punt entre les diferents localitzacions de la teva organització i els dispositius mòbils, garantint els accessos remots, entorns de teletreball i connexions entre seus.

Virtualització

Gràcies a les tecnologies en cloud podem disposar de servidors i escriptoris virtuals sense el desemborsament que suposa la compra de hardware i el posterior manteniment així com la seva actualització a mesura que els sistemes queden obsolets.

La virtualització de sistemes ens ofereix entorns de treball aïllats i accessibles remotament des de qualsevol dispositiu on tota la informació queda guardada en centres de dades segurs, d’alta disponibilitat i amb sistemes d’integritat i recuperació.

Planifiquem una migració a estructures en cloud privat, públic o híbrid amb partners de primera qualitat d’una manera totalment personalitzada i sense comprometre l’activitat normal de l’empresa.

Configurem i monitoritzem els teus servidors virtuals, tallafocs i escriptoris remots per anticipar-nos davant de qualsevol incident.

Pictograma virtualitzacio

Convertimos ideas en proyectos digitales

Separador-linia

Missió

Oferir solucions personalitzades, creatives i resolutives, orientades sempre a millorar l’eficiència del client.

Visió

Ser considerats l’empresa aliada dels nostres clients, oferint solucions i serveis de qualitat que superin les seves expectatives.

Valors

Transparència, sinceritat, qualitat, competitivitat, adaptabilitat, i professionalitat són els valors que ens defineixen.

Subscríbete a nuestra Newsletter.

Enterate de nuestras notícias.